Cautare

57561 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (4.91 secunde)
Ponta despre dosarul de la DNA:
Cantatul fals si gadilatul se amendeaza SUA este tara tuturor posibilitatilor, iar dictonul se reflecta foarte bine si in legile multor state reunite sub Old Glory, asa cum este supranumit steagul american.
Patru metode bune si trei metode ciudate. ... Daca "argintul fals" e pe toate drumurile, chiar si cu stanta (cititi mai multe detalii aici), aurul prin definitie, ar trebuie sa fie mult mai greu de comercializat oriunde si oricum.
PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Procurorii anticoruptie au finalizat anchetele Zambaccian si Eurografica, dosarele urmand sa fie trimise in instanta dupa ce le vor fi prezentate invinuitilor materialele probatorii.
Discutiile dintre PSD-PC referitoare la initierea demersului de suspendare a presedintelui Basescu nu au dus la rezultatele scontate de social-democrati. Argumentatia intocmita de PSD, care cuprinde 30 de capete de acuzare la adresa lui Basescu, nu i-a convins pe conservatori.
Un functionar italian de la Comisia Europeana si doi presupusi complici ai sai au fost inculpati si plasati in detentie ieri, la Bruxelles, pentru presupusa implicare intr-o afacere de coruptie in cadrul institutiilor UE. Potrivit Parchetului din Bruxelles, deturnarile s-au desfasurat pe o perioada de cel putin zece ani.
Presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei a solicitat, ieri, Prefecturii Constanta sa ia act de "ilegalitatile pe care consilierii locali din partea PDL, impreuna cu primarul orasului Tudorel Calapod, le comit". Matei a cerut reprezentantilor Guvernului verificarea legalitatii hotararilor adoptate in sedinta de Consiliu Local din 28 februarie.
DIICOT a trimis in judecata pentru spalare de bani si alte infractiuni economice cinci persoane acuzate ca au incasat ilegal TVA din exportul fictiv de masti de gaze, prejudiciul estimat fiind de peste 165 de miliarde de lei vechi.
Olguta Vasilescu nu mai poate sa taca dupa dosarul de la DNA: Iohannis si Boc au facut fix acelasi lucru!
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat ca parlamentarii PC vor solicita astazi constituirea unei comisii de ancheta a presedintelui Traian Basescu, in cadrul demersului initiat de PSD si PRM pentru suspendarea sefului statului, pentru ca aceasta comisie sa ancheteze si cele trei capete de acuzare formulate de conservatori la adresa presedintelui.
Deputatul PDL Zanfir Iorgus (foto) a aflat ieri, de la "Replica", despre sesizarea facuta Parchetului Mangalia de catre ANI, cu privire la presupusele sale falsuri in declaratiile de avere din perioada in care a fost primarul municipiului din sudul litoralului.
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
Primaria Craiova propune consiliului local validarea listelor cu administratorii care au obtinut atestatul de-a lungul mai multor examene desfasurate in perioada 2005 - 2007, dar care nu au primit si girul consilierilor municipali, fiindca legea nu prevedea.
Voicu s-a prezentat miercuri la Senat, participand la lucrarile Senatului pentru prima data dupa eliberarea sa din arest.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
cine si de ce are interes sa adanceasca falia din interiorul PSD. El are si o explicatie a conflictului dintre premierul Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe care a publicat-o pe Facebook:
In urma cu mai bine de un an administratia combinatului siderurgic si conducerea Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) au facut coada la Parchetul de pe linga Judecatoria Galati pentru a depune plingeri penale unii impotriva celorlaltora.
Consiliul National al Audiovizualului a primit, in data de 29 aprilie a. ... , o sesizare din partea societatii Rado Prest SRL din Constanta, care detine Radio Litoral, referitoare la postul de televiziune CTV.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
google-analytics.com